Очаква ни фестивал на здравето

От ЛентаБГ | Категория: Здраве 31.05.2014

Фестивал на здравето ще се състои днес (31.05) от 9.00 до 21.00 часа в Борисовата градина в София, съобщи пресцентърът на Софийския университет "Св. Климент Охридски".Форумът се организира от Студентския съвет на СУ и от Факултетния студентски съвет на Медицинския факултет на СУ.

На фестивала студентите по медицина от Софийския университет ще запознават дошлите в Борисовата градина с различни медицински теми. В парка ще бъдат разположени и десет шатри, като във всяка от тях ще се представя конкретна тема. Идеята е всичко да бъде дискутирано по достъпен начин, като ще могат да се задават и конкретни въпроси.

Ще има и шатра, озаглавена "Спорт", в която освен за краткото теоретично представяне, всеки ще може да остане и да поиграе някакъв вид спорт. За по-малките е предвидена шатрата "Занималня за деца", в която децата ще разберат какво е да си лекар, "упражнявайки" се върху плюшени мечета.


Откриването на фестивала на здравето ще бъде в 9.00 часа на лятната сцена в Борисовата градина. На същото място, но от 18.00 до 20.00 часа, трима лектори ще говорят по интересни въпроси от сферата на медицината. Накрая - между 20.00 и 21.00 часа, фестивалът ще бъде закрит с увеселителна програма.

 
Източник: inews.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама