Взрив: Родителите на Крисия в скандална измама!

От ЛентаБГ | Категория: Lifestyle 12.11.2014

Родителите на сладката и талантлива Крисия Тодорова са престъпили закона!

Мегаскандал разтресе Разград и страната, когато стана ясно, че родителите на уникалната Крисия Тодорова, която в събота ще представи страната ни на Евровизия, са хванати в голяма измама. Семейството на Крисия е нарушило закона, поради което е глобено първоначално с 10 000 лева за укриване на данъци. Това съобщи вестник „Монитор“.

Измамата на родителите на Крисия Тодорова лъсва на показ, когато данъчните отиват на проверка в механата на семейството в Разград „Бохеми“. Като посочвали разходи от различно и лично естество, майката и бащата на Крисия се опитали да укрият данъците си, но безуспешно. А се оказа, че таткото на Крисия – Марин Тодоров не е плащал вноските по огромните си кредити още от 2011-та година.

Крисия Тодорова

Родителите на невероятно талантливата Крисия Тодорова са в нарушение на закона

Тогава той престанал да плаща двата си гигантски заема от почти 2,5 милиона лева, чиито месечни вноски възлизали на 25 000 лева. Марин Тодоров обаче се оправдавал с настъпилата финансова криза и все успявал да се измъкне и да не погаси дълговете си, сочат справките в „Дакси“.

При банкрута си, таткото на Крисия Тодорова изгубил собствеността на хотела им „Тифани“, който се наложило да ипотекира, за да погаси банковите си задължение впоследствие. Така той прехвърлил собствеността на фирмата, с която вдигнал хотела – „Калабрес“ на бизнес дамата Павлина Гешева от болярския град Велико Търново, която пък е спрягана из целия град за негова любовница.


Справки в регистрите показаха, че родителите на Крисия Тодорова и предимно баща й, се занимават още със селскостопанска и застрахователна дейност. Слуховете обаче сочат, че Марин Тодоров е бил замесен в редица нечисти далавери и сделки в недалечното минало.

„Горкото момиченце и сестрите му – те не заслужават този срам, защото и трите са наистина уникални, добри и талантливи деца. Особено малката Крисия, която е слънчицето на града. Това дете няма вина за мошенгиите на баща си, но е жалко, че ще трябва да носи срама от постъпките му, вместо да си гледа детството и собствената кариера“, коментират живеещи в Разград.


Източник: kliuki.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

58 Коментари

 1. диана 08 Jan 2017

  Dori dae imalo newto takova nebi triabvalo da se piwe zawto da strada tova talatlivo dete jalko

 2. Maya 26 Mar 2016

  Ne e 4estno da si pravite reklama po tozi dolen na4in,zasramete se!!!!!

 3. жани 30 Jul 2015

  крисия е малтийка ан е булгарка

 4. Вълчо 09 Jun 2015

  Съгласен съм,че Крисия е талант,но това не значи,че родителите и са освободени да не си плащат вноските по заемите.Колкото до данъците, май някои от по-горе писалите са прави-плащаш,а не получаваш нищо насреща.

 5. Rocky 26 Mar 2015

  Haha, shouldn't you be charging for that kind of kngeowdle?!

 6. Rahul 24 Mar 2015

  If you want to get read, this is how you shluod write.

 7. Красимир Иванов 17 Mar 2015

  ...и кой ви каза, че трябва да плащате данъци? И кому? Който не укрива данъци, работи против себе си-хрантути държавната администрация, банки и подобни циреи (ползватели на социални помощи, нали се сещате-онези, защитени от Хелзинският комитет). Осведомените знаят, че задължителното данъчно облагане е от началото на миналият 20-ти век. Малко по-късно пада и златният еквивалент на банкнотите... и започна новото робство. Събудете се! Пенсии няма да получите, обезщетения-също! Харчете СОБСТВЕНИТЕ си възнаграждения за СЕБЕ СИ! Не е нормално до средата на месец май да се работи за държавата, която по никакъв начин не връща инвестираното в нея под формата на услуги и ефективност. Който не укрива данъци е време да се събуди! Матрицата се разпада!

 8. petkov 18 Jan 2015

  Време е да почнем да ви наказва ме авторите на такива творения - открития, с презрение и изолация. Повече няма да влизам в този сайт!

 9. Ivan dimitrov 27 Dec 2014

  И как сте сега драскачи нещастни-олекна ли ви след като оплюхте бащата на талантливото ни и красиво момиченце.

 10. Симеон 18 Dec 2014

  Какво общо има тук Крисия?

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама