Зодии и здраве: Девите са хипохондрици, мигрената поразяват Овните!

От ЛентаБГ | Категория: Свят 01.06.2014

Всички зодии си имат своите слаби места и това важи и за здравословното състояние

Има зодии, които са предразположени към проблеми със стомаха, други страдат от белите дробове

Има зодии, които са предразположени към проблеми със стомаха, други страдат от белите дробове

Има зодии, които са предразположени към проблеми със стомаха, други страдат от белите дробове


Една от зодиите,които най-често страда от мигрена са Овните.
Представителите на зодия Овен често страдат от главоболие и са особено твърдоглави – докато не се стигне до усложнения не търсят лекарска помощ. Зъбите също са слабо място.
Телците са предразположени към проблеми с ушите и гърлото. Ако са подложени на силен и продължителен стрес, здравето им страда. Не си спадат по лекарите и пробват със самолечение.
Нервите и белите дробове на Близнаците страдат най-често. Тъй като са една от най-приказливите зодии, белите им дробове сякаш не издържат. И тъй като не ги свърта на едно място, краката също им създават проблеми.
Храносмилането на Рака е един от основните проблеми на тази зодия. Това се дължи на тяхната чувствителност и при тях с пълна сила важи това, че стомахът им се свива на топка. Колит, гастрит и язва и чести оплаквания при чувствителните Раци.
Пословичната целеустременост на Лъва го кара да забравя всичко в името на целта и това води проблеми със сърцето и гръбначния стълб.
Девите са хипохондриците на зодиака и това се дължи на факта, че те не могат да живеят без да поставят всичко в ред.
Бъбреците и пикочният мехур са най-податливите на инфекции органи на Везните. Ако загубят почвата под краката си, те започват да страдат. Трябва да внимават и да пазят бъбреците си настинка.
Скорпионът е зодията, при която интимния живот оказва най-голямо влияние и не случайно техните проблеми са най-вече с отделителната и половата система.
Всички здравословните проблеми на Стрелеца се дължат на прекаляване – с храна, работа, алкохол. Това води до проблеми с храносмилането и гръбначния стълб.
Козирогът страда от проблеми с костите и зъбите и трябва да консумира повече калций. Изобщо не си падат по лекарите и човек трябва да е истински магьосник, за да успееш да накараш твърдоглавия Козирог да отиде на лекар.
Водолеят страда от разширение вени и проблеми с кръвоносната система. Ако не се научи да бъде по-спокойни, сте застрашени от астма, алергия и сърдечносъдови проблеми.
Рибите са идеалисти и не могат да понасят критиката, стъпалата и лимфната им система са слаби места, Имунната им система рязко пада, когато са съсипани и това ги прави податливи към редица заболявания.

Източник: chudesa.netloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама