Китайка изпадна в кома, от която се събуди с десетки игли в тялото си

От ЛентаБГ | Категория: Свят 01.06.2014

Китайката Алатан Ся изненадващо разбра, че в продължение на десет години е живяла с игли в тялото си, без изобщо да подозира за това

Става ясно, че години наред младата жена се оплаква от необясними болки из цялото тяло, без обаче дори и да предполага каква може да бъде истинската причина за това. В крайна сметка тя се вижда принудена да потърси лекарска помощ, а направеното ѝ изследване с рентген най-после слага край на мистерията, след като се разбира, че в корема ѝ има няколко игли за шиене, озовали се там неизвестно кога и как.

игли

Китайката Алатан Ся изненадващо разбра, че в продължение на десет години е живяла с игли в тялото си, без изобщо да подозира за това

Алатан има игли в белите си дробове, бъбреците, ставите на краката, а няколко от тях се намират само на три сантиметра от сърцето ѝ. Лекарите обясняват, че повечето от металните премети могат да бъдат извадени лесно от тялото, но за намиращите се във вътрешните органи се налага да бъдат извършени операции.


Според китайката бившият ѝ съпруг е този, който поставя иглите в тялото ѝ. През 2002 г. двамата се разделят и тя заживява при родителите си, където един ден е изненадана и пребита от мъжа си, вследствие на което изпада в кома. Впоследствие родителите ѝ разказват, че намират край тялото ѝ шепа игли, което я кара ѝ да се съмнява , че именно той е извършил ужасяващото деяние.


Източник: chudesa.netloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама