Кобрата към Владимир Кличко: безпомощен си пред IBF!

От Локум | Категория: Спорт 27.05.2014

Кубрат Пулев – Кобрата разкри Владимир Кличко: укаинецът само блъфирал, бил безпомощен пред IBF

Кубрат Пулев – Кобрата, претендент №1 за пояса в свръхтежката категория на Международната боксова федерация (IBF), посочи жестоката реалност на Владимир Кличко – мач помежду им за титлата ще има, напук на постояните спекулации от страна на украинеца, че подобно нещо е изключено. Действията на украинския щаб с мотаенето били с цел да се изнерви обстановката преди сигурната среща, но Кобрата очаквал подобен прийом.

Владимир Кличко само блъфира за мача, такъв със сигурност ще има, щом IBF се произнесе, категоричен е Кубрат Пулев

Владимир Кличко само блъфира за мача, такъв със сигурност ще има, щом IBF се произнесе, категоричен е Кубрат Пулев

Кобрата твърди в интервю пред „Труд“, че нещата са на 80% договорени и в близко бъдеще всичко трябва да се доуточни. Двата варианта обаче били да се състои мач или служебна загуба на титлата за Владимир Кличко. След като IBF е принудил Влад да защити титлата си, той нямал правото да отказва. Обединяващият мач за титлите със Бърмейн Стивърн пък бил невъзможен сега, тъй като канадецът трябвало първо да направи защита на спечеления наскоро пояс на Световния боксов съвет (WBC).


33-годишният ни професионален боксьор бе категоричен и за напрежението в мача – то ще е само върху Кличко, тъй като нашето момче нямало какво да губи – и да падне, пак ще си е Кобрата, докато украинецът все още е носител на 3 отличия. Неговите действия пък били просто игра на нерви, изчакване, стратегически прийом да изнерви на противника. Кубрат Пулев знаел какви са особеностите на Владимир – както на ринга, така и извън него. Затова българинът е концентриран и продължава да тренира за най-важния мач в живота си. Сблъсъкът вероятно ще е на 6 септември в Хамбург, Германия. Именно заради страната-домакин, българският боксьор очаква сериозна подкрепа – както от немците, така и от българските емигранти в Германия.


Източник zasada.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

4 Коментари

  1. Verle 26 Mar 2015

    I'm impressed by your writing. Are you a professional or just very knbegedlwaole?

  2. Shankar 25 Mar 2015

    Too many comemilpnts too little space, thanks!

  3. Ibrahim 25 Mar 2015

    I apeaicprte you taking to time to contribute That's very helpful.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама