Валери Божинов каза дали ще продължи в Левски!

От Локум | Категория: Спорт 27.05.2014

Валери Божинов взе решение дали ще играе със сигурност в Левски през следващия сезон или ще чака друга алтернатива!

Валери Божинов оконачтелно реши дали ще продължи кариерата си в Левски през следващия сезон със сигурност или ще чака още оферти от чужбина, пише „Гонг“. Голямата звезда на 5-ия в „А“ група категорично остава на „Георги Аспарухов“ и за идната кампания, като ще парафира нов договор за 1 година. Досега уговорката бе Божинов да продължи да тренира с тима от „Герена“ и да остане в кв. „Подуяне“, само ако не си намери добър отбор от Западна Европа. След проводен разговор с новия спортен директор на „сините“ Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов е отхвърлил тази възможност. Нападателят вече е отклонил няколко оферти зад граница.

Валери Божинов няма да чака оферти от чужбина, остава в Левски със сигурност

Валери Божинов няма да чака оферти от чужбина, остава в Левски със сигурност

Така със сигурност Гонзо ще може да се похвали с подписа на бившия национал на България и някогашна надежда на Парма, Ювентус и Манчестър Сити. Половинката на Николета Лозанова бе основна цел на амбициозният ръководител, който не е имал сериозни трудности в убеждаването, тъй като Валери Божинов се радва на подкрепата както на своите съотборници, така и на публиката на 26-кратните шампиони.


Левски вече договори още един човек за нападението си – Валери Домовчийски, като „сините“ ще привлекат още няколко имена, доста вероятно свободни агенти, тъй като финансовата ситуация в клуба не е никак добра. През изминалата кампания Левски ползваше услугите на още двама български нападатели – Цветан Генков и Димитър Макриев, но нито един от тях не впечатли и сякаш заслужено бяха резерви на Вальо.

През пролет’2014, която Божинката изкара на „Герена“,  записа 14 мача и 6 гола, ала нито един от тях не падна в трите „вечни дербита“ с ЦСКА, загубени съответно с 0:1, 0:1 и 1:3, като именно да вкара на „червените“ е една от несбъднатите мечти на роденият в Горна Оряховица таран.


Източник zasada.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

3 Коментари

  1. Pep 24 Mar 2015

    Me dull. You smart. That's just what I nedeed.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама