Трогателно! Той жертва победата, за да направи предложение за брак

От ЛентаБГ | Категория: Свят 02.06.2014

Невероятно предложение за брак от страна на колоездач трогна света

Холандският състезател по колоездене се показа като романтик по време на Обиколката на Италия и по-точно нейния 19-ти етап. Йос ван Емден изненада всички, спирайки с ясната цел да направи предложение за брак на половинката си Кимбърли, научи Zasada.bg. Тя веднага прие, но това коства много позиции на холандеца. Той завърши чак на 120-то място, а преди да спре за романтичния жест се движеше в челото.

Ето така се прави романтично предложение за брак

Ето така се прави романтично предложение за брак

„Изобщо не съжалявам. Надявам се отборът да ми прости. Това е момент, който чакаш цял живот. Избрах да го направя така, за да съчетая двете ми любими неща – колоезденето и Ким.“ – коментира Йос ван Емден след състезанието.

Новоизлюпената годежна двойка живее съвместно от няколко години, но досега не е обсъждала сватба. Затова изненадата на Кимбърли е била наистина голяма, особено от начина, по който се случи. Тя обаче е изключително щастлива, че е получила толкова романтично предложение за брак.


Публиката остана очарована от това, което видя на трасето. Никой не очакваше тази постъпка от Йос ван Емден, но той доказа, че може да бъде безкрайно романтичен. Очаква се двойката да се венчае в края на годината.


Източник: zasada.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама