Падение: Богат любовник издържал бременната Десислава и жребчето й Благой! (шокът е огромен)

От ЛентаБГ | Категория: Lifestyle 12.10.2017

Десислава цоцала пари от мастития си любовник с месеци!

Бременната Десислава влезе в центъра на нечуван скандал. И да, точно, защото е бременна. Певицата, която чака дете от младия си приятел Благой Найденов и то съвсем скоро, е мачкала чаршафите на мастит богаташ. /* Razkritia.com - Desktop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9545; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqArSMobeh-hKML_70pxLNqmiXV81YSRnf5970DX3e96ZA,,";

Десислава

Богат любовник издържал финансово Десислава, че и Благой Найденов

Въпросният господин е от Стара Загора и се занимава с производство и продажба на ядки. Сещате се какъв изгоден и догоден бизнес е това. Именно същият човечец се подлъгал по благата физиономия на Десислава и месеци, че и година наред я отрупвал с подаръци. Когато не й дава пари кеш, разбира се.

Само преди дни обаче богаташът „наритал“ здраво бременната певица. Явно Десито нещо е съгрешила или е отказала да си легне с него, защото човекът направил публичен скандал насред центъра на Стара Загора.


/* Razkritia.com - Desktop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9545; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqArSMobeh-hKML_70pxLNqmiXV81YSRnf5970DX3e96ZA,,";

За него съобщи свидетелка, която с очите си е видяла за какво става дума. Посред нощ, докато пушела на прозореца си. Точно тя изпрати информацията като писмо, част от което предаваме и ние сега.

„Стоях на прозореца. По едно време спря скъпарска кола и се подаде женски крак. Отвътре мъж викаше: „Не те ли е срам, ако не беше бременна щях да те пребия. За всички пари, които ти дадох трябваше 3 деца да ми родиш, а не на тоя. Махай се!“, разказва жената.

Какво било изумлението й, когато вратата на автомобила се отворила и оттам изскочила… бременната Десислава. От разкритието спокойно можем да съдим, че богаташът е издържал месеци наред не само Десито, но и младото й жребче. Което сам не успява да се справи с доходите си, камо ли дете да гледа.
Източник: разкрития.комloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама