Принц Хари се отказва от титлата заради Меган?! (Какъв ултиматум постави кралицата?)

От ЛентаБГ | Категория: Lifestyle 12.10.2017

Принц Хари ще трябва да направи огромна жертва в името на любовта!

Покрай официалното афиширане на връзката на принц Хари и Меган Маркъл все по-настоятелно се готови за тяхното съвместно бъдеще. По последна информация, годежът им вече е факт, а другия месец би трябвало да бъде обявен официално. Това значи, че влюбените са получили благословия от кралица Елизабет. Но на каква цена? /* Razkritia.com - Desktop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9545; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqArSMobeh-hKML_70pxLNqmiXV81YSRnf5970DX3e96ZA,,";

Връзката на принц Хари с чаровната актриса предизвика сериозен шум заради миналото на Меган Маркъл и нейния произход. Тя няма кралско потекло, а зад гърба си има един неуспешен брак. Освен това е мулатка и няма британско гражданство. За да преглътне всички тези факти за бъдещото попълнение в кралския двор, но и да не наруши правилата, Елизабет Втора е поставила сериозен ултиматум на влюбения до уши свой внук.

За да се осъществи бракът между принц Хари и Меган Маркъл, той трябва да се откаже от титлата си и всички права, които тя му носи. Така ще се сбогува с възможността един ден да стане крал и да застане начело на монархията. Но и той не веднъж е демонстрирал, че няма никакво желание да се нагърбва с подобна отговорност. А и потеклото му сякаш повече му взима, отколкото му дава. /* Razkritia.com - Desktop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9545; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqArSMobeh-hKML_70pxLNqmiXV81YSRnf5970DX3e96ZA,,";

Кралицата постави принц Хари пред трудна дилема

Кралицата постави принц Хари пред трудна дилема


В момента това, което принц Хари иска, е да бъде да свободен и щастлив с жената на живота си. Така че изборът му надали ще бъде особено труден. Официалното му решение вероятно ще бъде анонсирано заедно с годежа, защото той се оказва несъвместим с титлата му, пише blitz.bg.

Това не е първият подобен случай в британския кралски двор. Много преди принц Хари, крал Едуард VIII се отказва от ролята си на действащ монарх, за да се ожени за разведената Уолис Симпсън. „Открих, че е невъзможно да се носи тежкото бреме на отговорността и задълженията на краля, без помощта и подкрепата на жената, която обичам.“, заявява той, доволен от избора си.
Източник: разкрития.комloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама