Как помага масло от облепиха при есенна настинка?

От ЛентаБГ | Категория: Lifestyle 31.10.2017

Как да се ползва?

И така – ще трябва да се вземе малко парче памук и да го направите на топка. След това го потопете в масло от морски зърнастец и го поставете под езика. Факт е, че поради своите лечебни свойства това масло наистина убива микробите, причиняващи заболяването и така те ще умрат.
Звучи невероятно, но пробвайте. Така маслото от облепиха ще влезе в гърлото бавно и в същото време непрекъснато, като в резултат на подобно лечение, по-бързо ще се справите с есенната настинка. Това може да се ползва и за профилактика.

Как помага масло от облепиха при есенна настинка?

Важно е през деня да подготвите няколко такива топки с масло и периодично да ги подменяте. Също така, слагайте няколко капки в гореща вода масло от облепиха за инхалация.
Това е наистина забележително средство при възпаление на горните дихателни пътища. Това лекарство е спомагателно и при бронхит, остри респираторни вирусни инфекции.

Лечебното масло може да бъде закупено в аптеката и може да си го направите и сами. За тази цел, вземете зрели плодове от морски зърнастец, измийте ги добре и ги изсушете. След това ги сложете в миксера или блендера и изцедете сока. Изсипете ги в стъклен буркан и го съхранявайте на хладно място. След като маслото се появи на повърхността, трябва внимателно да се събере с лъжица. Това масло се смята с най-високо качество.

Маслото от облепиха се приема и вътрешно за лечение на есенна настинка и за засилване на имунитета като цяло за зимния сезон. Дозата е –  по една супена лъжица се пие три пъти на ден – половин час преди хранене. Продължителността на това лечение е четири седмици Същото лечение помага много и при проблеми със стомаха – например при гастрит и язва.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ!

Маслото от облепиха има срок на годност. Той е отбелязан на опаковката и когато купеване такова масло – гледайте до кога е трайно. понече за ползите натова чудно масло – четете в статията ТУК!

Затова накрая призоваваме:
МАСЛО ОТ ОБЛЕПИХА – ПОЛЗВАЙТЕ ГО ПРИ ЕСЕННА НАСТИНКА

Enjoyed this post? Share it!Tweet  


Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар:

Име *

Интернет страница


Източник: zdrave.wsloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама