Кошмар! Галена стана жертва на брутално престъпление, Галин е на тръни (Какво се случи в Германия?)

От ЛентаБГ | Категория: Lifestyle 31.10.2017

Галена ще запази доста неприятен спомен от последното си участие зад граница.

Bроени дни след сватбата на Фики и Гюлджан, на които кумува със своя Галин, Галена замина за поредно участие в чужбина. Този път дестинацията бе Германия. Като истинска звезда, певицата и антуражът й бяха посрещнати от луксозна лимузина на летището. Но една неочаквана случка успя да помрачи настроението на всички, научи kliuki.bg. /* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 1st */ ea_spot = 9539; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqBiCefVGJ50cOmnlrwWjNafya6VzoFQQ5NnvQVdKX4kLQ,,";

Галена не може да повярва, че това й се случи точно в Германия

Галена не може да повярва, че това й се случи точно в Германия

Галена имаше кратко турне от няколко концерта в Германия. От точка до точка се придвижвала със специална кола, която се превърнала и в неин втори дом. Именно возилото станало жертва на нагло посегателство от страна на автоджамбази. Те явно са следили певицата и превозното средство и са решили, че ще направят голям удар с кражбата си.

Но, за тяхно съжаление и за радост на родната звезда, не са нацелили подходящия момент. По време на концерта на Галена във Франкфурт, автоджамбазите разбили автомобила, надявайки се на сериозна плячка. Но певицата предвидливо не била оставила нищо в него и всичките й ценни бижута и тоалети били прибрани на сигурно в гримьорната на заведението.


Но пък организаторката на гастрола на МамаУраган Петя Романова нямала този късмет. Тя се разделила с всички скъпоценности, намиращи се в лични й багаж. Дамите не успели да потърсят възмездие и наказание за извършителите, защото на следващия ден се върнали в България, пише pik.bg. /* Kliuki.bg - Destop 300x250 - InArticle 2nd */ ea_spot = 9971; ea_width = 300; ea_height = 250; ea_hash = "hNOHv9qleqCp26iEC1VwjF2Zv42xg68lNKfZgRFZ37Eyl3OgQNgHDQ,,";

Полицията в немския град така и не разбрала какво се е случило по време на участието на Галена в онази злополучна вечер. Но любимият й Галин веднага бил уведомен и косите му се изправили от притеснение. той заявил категорично на певицата, че ще бъде неотлъчно до нея по време на круизното пътуване, което й престои следващия месец. Така поне ще е сигурен, че и косъм няма да падне от главата й!
Източник: kliuki.bgloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

0 Коментари

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама