Умората бяга от биките

От ЛентаБГ | Категория: Здраве 30.05.2014

Умората, която изпитвах, беше тежка като бреме и упорита като магаре

Умората може да бъде победена!

Умората може да бъде победена!

Аз не съм някоя, която ей така лесно ще се откаже и ще се предаде. Тъй като сама отглеждам децата си, трябва да съм винаги в кондиция, да работя и да се грижа за родителите ми. От края на миналата година започнах да чувствам умора. Умората се появи постепенно, после имаше дни, в които я нямаше, но пък имаше и такива, в които ме приковаваше към леглото.

След като разбрах, че със сън, плодови сокове и витамини това нещо няма да мине, аз отидох на лекар, очаквайки някаква много страшна диагноза. Диагнозата беше лоша работа на черния дроб, съчетана с ниско кръвно и лоши кръвни изследвания. Започнах лечението веднага, като едно от нещата, които трябваше да направя беше да прочистя черния дроб. Умората била от това, че той работел лошо и не можел да прочиства кръвта.

Прочистването на черния дроб за ликвидиране на умората и другите лоши симптоми аз направих с капките Хепавитал. Това е най-доброто средство за мен, защото само за два месеца, плюс лечението, което ми беше изписано, аз успях да стъпя здраво на краката си. Сега продължавам да правя прочиствания на черния дроб. Планувала съм ги на всеки два месеца, като времето, през което взимам капките Хепавитал, аз съчетавам с диета. Започнах и да спортувам, с децата ходим на народни танци и се чувства м много по-добре. Няма и следа от умората.


Лидия Симова от София на 43 години

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл [email protected]

Източник: разкрития.комloading...
Виж всички коментари

Напиши коментар

 |  Вход с Facebook

Задължителните полета са маркирани *

Напиши коментар

5 Коментари

  1. Aslan 26 Mar 2015

    It's really great that people are sharing this inoramftion.

  2. Erkan 25 Mar 2015

    Unplralaeled accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

  3. Claudia 25 Mar 2015

    these are the problems in IE6:1-the main div which contains your portfolio and inatrmfoion is not properly visible, means the upper area (wehre you place the expand button) is not showing. some empty are is on bottom.2- next and previous buttons are not working.3- sliding is not smooth.else i am sending you a screen-shot of home page.(sorry to misspell your name in previous post)

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате най-актуалните новини от нас!

Реклама